Ziarul nostru cel de toate zilele…

Dispariția ziarelor tipărite a început să provoace mai multe probleme decât credeam!

Pierdusem deja ziarul ăla adevărat, cu plumb, care lustruia atât de bine geamurile, dar tot mai aveam ceva de citit pe budă… Acu stau cu ochii beliți în telefon… Și pe telefon nu poți să mâzgălești un rebus, din telefon nu poți decupa o știre, cu telefonul în față nu poți cuprinde dintr-o privire toate știrile din sport, sau de la pagina de externe…

Și multe alte lucruri nu mai sunt ca pe vremuri. Gătiți? Pe ce curățați legumele dacă nu mai aveți un ziar la îndemână?… V-a rămas doar să vă cocoșați deasupra coșului de gunoi sau să vă luptați cu un rest de pungă din plastic care alunecă de colo-colo și din care scăpați juma din cojile de cartofi în drum spre ghenă…

Mai ieșiți la iarbă verde?… Pe ce puneți voi haleala dacă nu mai aveți un ziar? Ce vă puneți pe cap să nu vă bată soarele?

Cu ce vă faceți vânt vara și cu ce vânați muștele? Ați observat că nici o paletă din lume, nici un spray, nu are eficiența ziarului împăturit?

Din ce rupeți și împăturiți hârtie ca să puneți sub piciorul unei mese care se clatină de vărsați berea pe voi? Sau, când mutați mobila, cu ce o aduceți la linie?

Când văruiți pereții, cu ce acoperiți ferestrele, ce puneți pe jos?

Dacă nu aveți loc pe scaun la concert, ce vă puneți sub fund?

Numai probleme cu dispariția ziarelor! 🙂

Author: VladTPopescu

Leave a Reply